Előző
Következő

Gáspár Eszter

Ötvös-aranyműves, szobrász

Egy homokszemben lásd meg a világot, egy vadvirágban a fénylő eget, egy órában az örökkévalóságot, s tartsd a tenyeredben a végtelent.”

William Blake

Magamról röviden

A természet és a fák iránti szeretetem már kisgyermekként belém ivódott Édesapám faszobrász műhelyében, mely tanulmányaim során egyre csak erősödött. A Képzőművészeti Egyetem szobrász szakos hallgatójaként az anyagok, a formák, színek tárháza nyílt meg számomra. Szobraimban az állandó változás, mozgás, ritmus megragadására törekedtem. Az egyetemi éveket követően az ékszerek világába csöppentem az aranyművesség rejtelmeit tanulva. Egyedi tervezésű és készítésű ékszereimben ötvözöm a természetes anyagokat, Az egzota fákat és a nemesfémet. Minden egyes kis természeti csoda szépségét, megismételhetetlenségét próbálom megőrizni az ékszerekbe foglalásukkal, erőt, harmóniát adva mindennapjainkban.

Bízom abban, hogy az anyagok, formák iránti szeretetem tükrében készült ékszereimmel kellemes pillanatokat szerezhetek viselőjüknek és szemlélőjüknek.

A szívem másik csücske ...

Az ékszerek világán kívül a szívem másik csücske a fényképezés. Rendszerek, struktúrák, ismétlődések, felületek, apró rezdülések, fény-árny játékok, tükröződések ... mind rabul tudnak ejteni

Hasznos linkek

Elérhetőségeim

  • Gáspár Eszter

  • H-6044 Kecskemét-Hetényegyháza

  • Honvéd utca 6.

  • Mobil: +36 30/2 918-753

  • E-mail: gesztiekszer@gmail.com

x

Copyright © 2014 - Pál János - Minden jog fenntartva!